Möt Ecdesign på FIBO 2024 - Köln

Är du redo för årets största fitnessevent? FIBO, som arrangeras i den pulserande staden Köln, är världens största fitnessmässa och lockar fitnessentusiaster, proffs och branschledare från hela världen. Det här evenemanget är inte bara ett skyltfönster - det är här framtidens fitness tar form, med det senaste inom fitness-teknik, hälsotrender och innovativa lösningar på full display.

Mitt i allt liv och rörelse på FIBO finns det en möjlighet som du inte vill missa: att träffa Ecdesign-teamet. Ecdesign ligger i framkant när det gäller att skapa toppmodern designprogramvara som är skräddarsydd för gym och fitnesscenter, och erbjuder intuitiva lösningar som ger liv åt visioner om fitnessutrymmen.

FIBO är inte bara en mässa, det är fitnessvärldens hjärta under några dagar varje år. Det är här trenderna sätts, där innovation möter efterfrågan och där fitnessproffs samlas för att lära sig, dela med sig och knyta kontakter. Genom att delta i FIBO får du en panoramavy över fitnessbranschen, från de senaste träningsfavoriterna och den senaste tekniken inom fitness till wellnessprogram och hälsokost.

Är du intresserad av att ta designen av ditt fitnessutrymme till nästa nivå med Ecdesign eller utforska partnerskapsmöjligheter? Skicka ett meddelande till Ecdesign-teamet för att boka ett möte. Med världens största fitnessmässa som bakgrund är det här din chans att se till att ditt fitnessutrymme sticker ut i den trånga fitnessbranschen.

Föregående
Föregående

Ny uppdatering av Ecdesign 5

Nästa
Nästa

Möt Ecdesign på IHRSA-mässan i Los Angeles