Ny uppdatering av Ecdesign 5

Förbättra din design med MyImports i Ecdesign 5

MyImports - Importera Sketchup-filer lokalt och använd dem i dina konstruktioner.

Den senaste uppdateringen av Ecdesign 5 introducerar en helt ny funktion: MyImports. MyImports bygger på den populära funktionen från Ecdesign 4 och gör det möjligt att sömlöst integrera SketchUp-filer i dina designprojekt. Den här förbättringen öppnar nya möjligheter för anpassning, så att du kan införliva komplexa och detaljerade komponenter i dina layouter. Oavsett om du vill lägga till skräddarsydda möbeldesigner eller invecklade arkitektoniska element gör MyImports det möjligt att skräddarsy dina projekt med precision och kreativitet. Upptäck hur detta kraftfulla verktyg kan lyfta din designprocess och hjälpa dig att skapa verkligt unika utrymmen. 3D Warehouse är ett bra ställe att hitta miljontals gratis Sketchup-filer.

Mer information om den nya uppdateringen finns här.


Effektivisera ditt arbetsflöde med MyObjects i Ecdesign 5

MyObjects - Gruppera ihop objekt för snabb och enkel planering.
Grupperna kan återanvändas i framtida konstruktioner.

I och med lanseringen av Ecdesign 5:s senaste uppdatering kommer MyObjects, en funktion som är utformad för att avsevärt påskynda din designplaneringsprocess. MyObjects är en favorit från Ecdesign 4 och låter dig gruppera och spara samlingar av objekt som du enkelt kan komma åt och återanvända i framtida projekt. Detta sparar inte bara tid utan säkerställer också enhetlighet i alla dina designer. MyObjects är det perfekta verktyget för designers som arbetar med uppsättningar av standardelement eller som vill behålla en sammanhängande estetik i olika projekt, för att öka effektiviteten och enhetligheten i ditt arbete. Läs mer om hur den här funktionen kan förändra din planeringsprocess så att den blir snabbare och mer integrerad än någonsin tidigare.

Mer information om den nya uppdateringen finns här.


Förbättra din design med de senaste förbättringarna i Ecdesign 5

Ecdesign 5:s senaste uppdatering innehåller viktiga förbättringar som förhöjer din designupplevelse. Det uppgraderade användargränssnittet möjliggör smidigare navigering och funktionalitet, vilket gör din designprocess mer intuitiv. Förbättrad belysning och reflektioner ger nu en anmärkningsvärd realism till dina projekt.

Den här uppdateringen åtgärdar stabilitetsproblem och buggar, vilket säkerställer en robust och oavbruten designupplevelse. Dessa förbättringar innebär färre krascher och smidigare drift, så att du kan fokusera fullt ut på dina kreativa ansträngningar utan tekniska distraktioner.

Dessutom utökas din kreativa palett med nya materialalternativ och förfinade kontroller för anpassade objekt, medan förbättrade spegelreflektioner ökar den visuella äktheten i dina mönster. Omfamna en mer dynamisk, stabil och visuellt övertygande designresa med Ecdesign 5.

Mer information om den nya uppdateringen finns här.


Hur får jag den nya uppdateringen?

Den nya uppdateringen kommer att laddas ner automatiskt om du kör en nyare version av Ecdesign 5. Du kan också ladda ner den nya uppdateringen manuellt från Ecdesign 5:s nedladdningssektion.


Öka dina färdigheter i ekodesign!

Dyk ner i gratis onlineutbildning på Ecdesign Academy eller titta på våra instruktionsvideor på webbplatsen. Dessa resurser är perfekta för både nybörjare och avancerade användare och är utformade för att hjälpa dig att bemästra Ecdesign på ett effektivt sätt. Registrera dig idag och höj din designkompetens!

Föregående
Föregående

Vi presenterar Ecdesign Cloud

Nästa
Nästa

Möt Ecdesign på FIBO 2024 - Köln