Möt Ecdesign på IHRSA-mässan i Los Angeles

Vi är glada att kunna meddela att Ecdesign kommer att delta i årets IHRSA-mässa (International Health, Racquet & Sportsclub Association) i den pulserande staden Los Angeles. Detta är ett fantastiskt tillfälle för fitnessentusiaster, branschfolk och alla som är intresserade av framtiden inom gym- och anläggningsplanering att dyka in i Ecdesigns värld och utforska vad vi har i beredskap för framtiden.

Varför träffa oss på IHRSA?

IHRSA-mässan är en smältdegel av innovation, idéer och inspiration för hälso- och fitnessbranschen, vilket gör den till den perfekta bakgrunden för Ecdesign att avslöja de senaste framstegen i vår programvara. Vi inbjuder dig att boka ett möte med vårt dedikerade Ecdesign-team för att få förstahandsinformation om Ecdesign 5 och upptäcka den myriad av funktioner, förbättringar och innovationer som vi har packat in i vår senaste version.

Ecdesign 5: Vad är nytt?

Ecdesign 5 är mer än bara en uppdatering - det är ett stort steg framåt inom mjukvara för anläggningsplanering. Med ett intuitivt gränssnitt, förbättrade 3D-visualiseringsfunktioner och en serie kraftfulla planeringsverktyg gör Ecdesign 5 det enklare än någonsin att förverkliga visionen för ditt gym eller din anläggning. Oavsett om du omformar en liten studio eller planerar ett fullskaligt sportkomplex ger Ecdesign 5 den flexibilitet, noggrannhet och effektivitet som du behöver.

En överraskande uppenbarelse

Men det är inte allt. Vi förbereder oss också för att avslöja något nytt och helt fantastiskt på IHRSA-mässan. Vi kan inte avslöja det än, men vi lovar att det är något som kommer att entusiasmera och inspirera våra nuvarande och framtida användare. Denna innovation kommer att omdefiniera förväntningarna och öppna upp för nya möjligheter inom anläggningsplanering och design.

Boka ditt möte

Missa inte chansen att utforska Ecdesign 5 och vår spännande nya uppenbarelse. Se till att boka ett möte med vårt team under IHRSA-mässan. Oavsett om du har använt Ecdesign länge eller är ny i världen av 3D-anläggningsplanering ser vi fram emot att träffa dig, dela med oss av vår senaste utveckling och diskutera hur Ecdesign kan hjälpa dig att förverkliga ditt projekt.

Följ med oss till Los Angeles

IHRSA-mässan är det perfekta tillfället att träffa kollegor, utforska de senaste trenderna inom hälso- och fitnessbranschen och uppleva framtidens anläggningsplanering med Ecdesign. Vi ser fram emot att träffa dig i Los Angeles och dela med oss av allt vi har arbetat med. Håll utkik efter mer information och gör dig redo för en oförglömlig upplevelse med Ecdesign på IHRSA!

Kom ihåg att antalet mötesplatser är begränsat, så boka in ditt möte redan idag och se till att du ligger i framkant när det gäller nästa steg inom planering och design av anläggningar. Vi ses i Los Angeles!

Föregående
Föregående

Möt Ecdesign på FIBO 2024 - Köln

Nästa
Nästa

Snabbstartsguide till Ecdesign 5 (ursprungligen publicerad i nov 2023)