Vi presenterar Ecdesign Cloud

Förbättra din designupplevelse 2024

Som ett företag som är engagerat i innovation inom designlösningar är vi glada över att kunna presentera en kommande utveckling som lovar att revolutionera hur kreativa projekt hanteras och genomförs. Under 2024 kommer vi att lansera Ecdesign Cloud, en toppmodern molnlösning som utvecklats exklusivt för våra Ecdesign 5-prenumeranter. Här är en förhandstitt på vad Ecdesign Cloud kommer att tillföra din designverktygslåda och hur det kan förbättra din kreativa process.

Smidig lagring och skydd

En av de viktigaste frågorna för designers är säkerheten och integriteten för deras kreativa arbete. Ecdesign Cloud tar itu med detta genom att erbjuda avancerade lagringslösningar som säkerställer att dina designer är säkra och kan hämtas när som helst. Glöm rädslan för att förlora ditt värdefulla arbete; vår molntjänst håller dina mönster skyddade och tillgängliga var som helst, när som helst.

Åtkomst från var som helst

Den moderna designern behöver flexibilitet och funktionalitet som håller jämna steg med deras dynamiska livsstil. Ecdesign Cloud gör att du kan ta med dig dina projekt vart du än går. Oavsett om du reser, träffar kunder eller arbetar på distans kan du komma åt, hämta och hantera dina designer från vilken enhet som helst, var som helst i världen. Denna åtkomstnivå säkerställer att ditt kreativa flöde inte avbryts, vilket ökar produktiviteten och möjliggör verklig mobilitet.

Insikter och analyser

Gå bortom ytan på dina kreativa projekt med Ecdesign Clouds analysfunktioner. Med det här verktyget kan du utnyttja värdefull data och statistik, vilket ger djupare insikter i dina projekt. Med hjälp av dessa analyser kan du förfina ditt arbetsflöde, fatta välgrundade beslut och höja kvaliteten på dina designer. Att förstå dina projekt bättre leder till ökad kreativitet och effektivitet.

Håll ögonen öppna för mer information om lanseringen, som kommer senare i sommar. Vi är glada över att kunna erbjuda dig Ecdesign Cloud och ser fram emot att se hur det förändrar din designupplevelse.

Föregående
Föregående

Ny uppdatering av Ecdesign 5 - MAC-versionen finns ute nu

Nästa
Nästa

Ny uppdatering av Ecdesign 5