Ny uppdatering av Ecdesign 5: Släpp loss din kreativitet med genomgångsvideor och förbättrade funktioner

Vi är mycket glada över att kunna presentera den efterlängtade stora uppdateringen av Ecdesign, version 5! Denna uppdatering är resultatet av hängivna ansträngningar från vårt begåvade team, som har arbetat outtröttligt för att ge dig en ännu mer kraftfull och funktionsrik upplevelse. Ecdesign 5 är fullpackad med spännande förbättringar och ger användarna möjlighet att skapa fantastiska genomgångsvideor, ger en 64-bitarsinstallation för ökad stabilitet och avancerade layouter, introducerar förbättrade texturer och material och innehåller många buggfixar för att säkerställa ett smidigare arbetsflöde. Låt oss dyka ner i de otroliga nya funktionerna som väntar på dig.

Se en introduktionsvideo som visar några av de nya funktionerna.

Genomgångsvideor: Släpp loss din design i rörelse

Med lanseringen av walkthrough video-funktionen i Ecdesign 5 har användarna nu möjlighet att omvandla sina designer till fängslande visuella upplevelser. På bara några minuter kan du skapa fantastiska genomgångsvideor som låter andra utforska och uppleva din design från ett förstapersonsperspektiv. Vår användarvänliga videoredigerare gör det enkelt att skapa anpassade videobanor, lägga till royaltyfri musik som producerats av begåvade musiker, integrera logotyper, bilder och mycket mer. Detta nya tillägg öppnar upp för oändliga möjligheter att visa upp dina idéer på ett dynamiskt och engagerande sätt.

64-bitars installation: Utnyttja kraften i avancerade layouter

Den senaste uppdateringen av Ecdesign 5 markerar en viktig milstolpe när den övergår till en 64-bitarsinstallation. Denna uppgradering förbättrar inte bara stabiliteten utan frigör också potentialen för mer avancerade layouter. Så vad är egentligen skillnaden mellan 32-bitars och 64-bitars installationer? Enkelt uttryckt använder en 32-bitarsinstallation ett 32-bitars minnesadresseringssystem, vilket innebär begränsningar för hur mycket minne den kan komma åt. En 64-bitarsinstallation använder däremot ett 64-bitars minnesadresseringssystem, vilket ger tillgång till betydligt större mängder minne. Detta gör att Ecdesign 5 enkelt kan hantera mer komplexa designer, vilket ger en sömlös och effektiv designupplevelse.

Förbättrade texturer och material: Förhöj din design

Vi förstår vikten av visuellt tilltal och detaljrikedom i design. Som svar på användarnas feedback introducerar Ecdesign 5 en rad nya och förbättrade texturer och material som ger liv åt dina virtuella miljöer. Oavsett om du designar ett gym, en verkstad, ett kontor eller en butik kommer den utökade samlingen av texturer och material att göra det möjligt för dig att skapa fantastiskt realistiska och uppslukande designer. Dessutom har nya 3D-objekt inkluderats för att ytterligare berika dina skapelser och erbjuda ett bredare utbud av designmöjligheter.

Stabilitet och buggfixar: Ett smidigare designflöde

Vi värdesätter användarupplevelsen och är fast beslutna att ge dig bästa möjliga designprogramvara. Den nya Ecdesign 5-uppdateringen introducerar inte bara spännande nya funktioner utan tar också itu med stabilitetsproblem och buggfixar som rapporterats av vår hängivna användargrupp. Genom att finjustera programvaran och åtgärda alla kända problem har vi skapat ett mer tillförlitligt och sömlöst designarbetsflöde. Detta säkerställer att du kan fokusera på att släppa loss din kreativitet utan några avbrott eller olägenheter.

Den senaste uppdateringen är ett stort steg framåt när det gäller att revolutionera hur du ger liv åt din design. Med introduktionen av genomgångsvideor, en 64-bitarsinstallation för ökad stabilitet och avancerade layouter, förbättrade texturer och material samt en mängd buggfixar, sätter denna uppdatering ett nytt riktmärke för designprogramvara. Vi inbjuder dig att ladda ner Ecdesign 5 och uppleva de oändliga möjligheterna själv. Den nya uppdateringen släpptes den 18 augusti för Ecdesign 5 Windows-användare och inom kort även för Ecdesign MAC-versionen.

Nuvarande användare med version Ecdesign 5.0-3000 (WIN) eller 20230317.295 (MAC) installerad kommer automatiskt att få ett uppdateringsmeddelande.

Versionshistorik för Ecdesign 5

Följ oss på sociala medier och håll dig uppdaterad med den senaste informationen om Ecdesign!

Föregående
Föregående

Stärka säljorganisationer med 3D-visualisering: Ecdesigns påverkan på kundengagemanget

Nästa
Nästa

Vi firar 20 år av framgång: Ecdesigns oförglömliga sommarfest