Ecdesign anordnar inspirerande event för lokala studenter i Örebro

Vilken otrolig dag! Ecdesign hade äran att vara värd för Motståndskraft 2024 här i vår hemstad Örebro, och det lämnade ett bestående intryck på mer än 1 500 elever från Rudbecksgymnasiet och Virginska Idrottsgymnasiet. Syftet med Motståndskraft är enkelt: att inspirera och motivera unga människor att ta vara på sin fulla potential och förverkliga sina drömmar. Och att döma av energin och engagemanget i rummet var evenemanget en stor framgång!

Med kraftfulla tal från Martin Lidberg (världsmästare i brottning), Kevin Walker (fotbollsstjärna och musiker) och Richard Grönberg (grundare och VD för Ecdesign) delade vi med oss av våra personliga resor, utmaningar och segrar. Det kändes verkligen som att vi fick kontakt med studenterna, och man kunde se deras fokus och drivkraft under hela dagen. Det här känns som början på något mycket större - något som vi definitivt kan bygga vidare på.

Vi vill rikta ett stort tack till Rudbecksgymnasiet, Virginska Idrottsgymnasiet och alla elever för att ni bidrog till en sådan fantastisk stämning. Och naturligtvis ett särskilt stort tack till hela teamet på Ecdesign för att ni gjorde Motståndskraft 2024 möjligt. Vi är oerhört stolta över att få vara värd för ett så viktigt evenemang här i Örebro.

Ecdesign tror vi starkt på den roll som företag kan och bör spela för att göra samhället bättre. Det handlar om mer än bara affärer - det handlar om att ge tillbaka, inspirera nästa generation och hjälpa till att skapa en framtid fylld av möjligheter. Motståndskraft 2024 är bara början, och vi är glada att se vart resan tar oss. Låt oss fortsätta på den inslagna vägen och se hur långt vi kan ta det!

Nästa
Nästa

Ny uppdatering av Ecdesign 5